2020 Fiat 500X Sport Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Podyuma Çıkıyor

2020 Fiat 500X Sport, , iç kısım navigasyonla standart olarak geliyor ve kabinin etrafında özel döşeme var.

2020 Fiat 500X Sport, bu yılki Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda podyuma çıkıyor. Büyüleyici görünümlü bu model; gözden geçirilmiş bir gövde seti, yeni Rovente Red dış renk ve ince iç mekan donanımları sunuyor. Spor fiyatları 26.895 $ ‘dan başlıyor, baz model için fiyat 24.590 $. Teslimatların 2020 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı duyuruldu.

Fiat 500X Sport

500X Sport, yalnızca 177 beygir gücü (132 kilowatt) ve 210 pound feet (285 Newton-metre) torklu 1.3 litrelik turbo şarjlı dört silindirli motorla geliyor ve 9 vitesli otomatik tek vites kutusu var. Gücün arka tekerleklere gitmesi gerekmediğinde verimi artırmak için otomatik arka aks bağlantısını kesen modelin dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak geliyor.

Spor, belirgin bir alt giriş ve gövde rengi çevreleyen daha agresif bir ön cephe görünümüne sahiptir. Ayrıca eşleşen yan şeritler, ince bir arka tampon ve iki krom egzoz ucu da vardır. Ayna kapakları, kapı kolları ve plaka kaplaması için koyu renk kaplaması renk kontrastı sağlıyor. LED farlar ve sis farları standarttır. Bu 500X, 18 inç jantlara sahiptir ancak Michelin CrossClimate dört mevsim lastikleri ile birlikte 19 inç isteğe bağlı parçalar kullanılabilir.

Rovente Red‘e ek olarak, müşteriler Beyaz, Siyah, Moda Gri ve Italia Mavi’yı seçenekleriyle sipariş verebilir. Müşteriler ayrıca, iki tonlu bir görünüm için siyah bir çatı ekleyebilir.

Kabinde spor koltuklar ve Alcantara bölmeli tekno deri sarılı direksiyon bulunuyor. Yedi inçlik bir bilgi ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto için navigasyon ve destek sunuyor. Tavan döşemesinde ve sütunlarda koyu renkli kumaş var.

Alıcılar isteğe bağlı güvenlik teknolojisiyle otomobili yükleyebilir. 500X Sport‘un özellikleri arasında uyarlamalı hız sabitleyici, ön park yardımı, kör nokta izleme ve arka çapraz yol algılama da bulunuyor.

News Reporter